Nyttårskonserten 2018 – med alt på menyen

Sarpsborg Scene 10. januar kl. 19.00

Gå det nye året i møte med vårt sprudlende og stilfulle nyttårsprogram med orkester– og operamusikk av Mozart, Beethoven, Gade og Rossini. Og mens vi reiser glassene i en imaginær nyttårsskål, er det selvsagt akkompagnert av gallaklassikerne Radetzky Marsj og Champagnegaloppen.
Medvirkende:

Det Norske Blåseensemble
Solist: Nina Gravrok
Dirigent: Simon Murphy
Konferansier: Per Sundnes
Unge solister

Nina Gravrok er intet ubeskrevet blad i Det Norske Blåseensemble, og faste gjester av ensemblets nyttårskonserter vil ganske sikkert dra kjensel på Gravroks usedvanlig vakre sopranrøst. Hun er svært populær på konsertscenen og har sunget med de aller fleste og største norske orkestre. En knapp måned etter at hun har sunget inn det nye året på Østfoldscener, gestalter hun hovedrollen i Den Norske Opera & Balletts oppføring av Puccinis populære opera Tosca.

Australieren Simon Murphy er en internasjonalt prisvinnende dirigent og bratsjist med et særskilt fokus på musikk fra 1700 og 1800-tallet. Han er hyllet av medier internasjonalt og har vunnet tunge musikkpriser for sin friske og engasjerende musikalske tilnærming. Murphy jobber med barokkensemble så vel som modere symfoniorkester og er omtalt av BBC Music Magazine som «…the best of both worlds».

Ingen nyttårskonsert med Det Norske Blåseensemble uten eleganse, pomp, prakt og champagne. Til dette vil vår konferansier for anledningen være sterkt bidragsytende. Tidligere Melodi Grand Prix-general, trendguru og NRKs programleder i Klassisk vorspiel, Per Sundnes, vil på sitt sedvanlige vis geleide publikum gjennom konsertkvelden.

UNGE SOLISTER

Det Norske Blåseensemble setter ekstra stor pris på det gode samarbeidet med kulturskolene i fylket. Vi gleder oss til å ivareta tradisjonen med å presentere lokale innslag av fremtidens musikere. I år presenterer vi følgende unge solister;

Alma Rogde Thomassen (sang), 15 år, fra Mysen.
Hannah Hunslund (sang), 20 år, fra Moss.
Ingeborg Løland (cello), 16 år, fra Fredrikstad
Sigrid Ludvigsen (fløyte), 15 år, fra Sarpsborg.
Ida Bergman (sang) 16 år, fra Halden.

Blant annet fremføres det verker av: Mozart, Beethoven, Bellini, Puccini, Strauss, Weber, Lortzing, Mendelsohn, Rossini, Händel og Cassado.

Godt og musikalsk nytt år!

BILLETTER KLIKK HER!!

Musikkens Venner Sarpsborg kan bruke Promokode: MV2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.