Nyttårskonsert 2017 – Sarpsborg


Sarpsborg Scene 
12. januar 2017 kl. 19.00

Det Norske Blåseensemble sørger for nok en musikalsk start på året når de besøker Sarpsborg Scene 12. januar med sin tradisjonelle nyttårskonsert.
Konserten består av klassiske perler med hovedvekt på wienerklassisismens fremste representant Wolfgang Amadeus Mozart, godt krydret med flere av romantikkens mestere.
Under ledelse av dirigent Per Kristian Skalstad er orkesteret stolte av å presentere to solister på konserten: hele Norges stjernesopran Solveig Kringlebotn og Sarpsborgs eget sangtalent, Emilie Hellum Johansen.

Konferansier: Erik-André Hvidsten

Solveig Kringlebotn
Det Norske Blåseensemble er stolte av å presentere sopranen Solveig Kringlebotn i Nyttårskonserten 2017. Hun er blant de internasjonalt mest kjente norske musikere – uansett sjanger.
Kringlebotns omfattende karriere i inn- og utland er imponerende. Blant annet har hun vært trekkplaster ved de prestisjetunge festivalene i Edinburgh, Glyndebourne og Salzburg. Hun har opptrådt med Berlinfilharmonikerne på Hollywood Bowl og BBC Promenade Concerts, og ved ledende operahus som Covent Garden, Pariseroperaen, La Scala og Wiener Staatsoper.
For sitt arbeid har hun gjennom årene mottatt en rekke priser og utmerkelser. I 1998 vant hun Spellemannsprisen for albumet «Black Roses». I tillegg er hun tildelt Anders Jahres kulturpris, Norsk Kulturråds ærespris og Lindemansprisen.

Billetter hos DNBE: https://sarpsborg.ticketco.no/nyttaarskonsert2017

Musikkens Venner Sarpsborg kan bruke Promokode MV2017 ved kjøp av billetter på TicketCo.
Husk medlemskort ved inngangen!

2 Replies to “Nyttårskonsert 2017 – Sarpsborg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.