Kristin Hammerseth (fløyte) & Trond Schau (klaver)

HammerstehMetodistkirken, søndag 8. mai 2016, kl. 19.00

Kristin Hammerseth er 22 år fra og fra Sarpsborg. Kristin begynte sin musikalske karriere i Sarpsborg Jente- og Guttekorps.
Hun har blant annet spilt solokonserter i Warszawa, Nord-Spania og under Victoria International Arts Festival på Malta og festspillene i Nord-Norge. Hun har vært solist med Det Norske Blåseensemblet Oslo Symfoniorkester og Forsvarets Stabsmusikkorps, og i juni 2016 skal hun være solist med Kringkastingsorkesteret i Sarpsborg. Kristin har vært vikar i Oslo filharmonien, Stavanger Symfoniorkester, Kringkastingsorkesteret og her i Bergen Filharmoniske Orkester. Kristin har mottatt en rekke priser, blant annet Drømmestipendet, Chess-prisen, Arvefølgeprisen av Arve Tellefsen og DEA Norges musikkstipend. Hun er førsteprisvinner av Chieri International Music Competition 2010 i Italia og i 2009 deltok hun i NRKs solistkonkurranse «Virtuos». Våren 2013 deltok hun i den prestisjetunge konkurransen Kobe International Flute Competition i Japan og i november 2013 ble hun kåret til Årets Musiker i den nasjonale finalen av Ungdommens Musikkmesterskap. Kristin studerer ved Norges Musikkhøgskole hos Tom Ottar Andreassen og Per Flemstrøm. Hun har også studert ved Hochschule für Musik und Theater i München hos Philippe Boucly.   Høsten 2016 begynner Kristin sine masterstudier ved Royal College of Music i London, fullfinansiert med støtte fra Ingar Doblougs stiftelse.Trond Schau

Pianisten Trond Schau har i løpet av karrieren markert seg som en utøver av internasjonal størrelse, og har samarbeidet med noen av Norges fremste musikere som Marita Sølberg, Peter Herrestahl, Ragnhild Hemsing og Audun Sandvik. De seneste årene har det blitt en spesialisering på fløyterepertoaret, hvor utgangspunktet har vært en duo med kona Maiken Schau. Sammen har de spilt ved internasjonale festivaler, hvor Trond også har opptrådt med Mathieu Dufour, Paul Edmund Davies, Wissam Boustany og Gergely Ittzes, premissleverandører for dagens utøvere på fløyte. Til høsten kommer hans første plate med solomusikk, og musikk for fløyte og klaver, av komponisten Lasse Thoresen. Sist Trond var å høre i Sarpsborg var med Ragnhild Hemsing og Maiken Schau, høsten 2012. Trond og Kristin H. har jobbet sammen i fem år ved NMH.

Program:
Krzysztof Zgraja: Flamenco-etyde Nr. 1
Gabriel Fauré: Fantasie, op. 79
Reinecke: Fløytekonsert; sats 2-3
Pause
Carl Philipp Emanuel Bach: Solosonate i a-moll; 3. satser
Paul Taffanel: Freischütz-Fantasie

Billettpriser: Kr. 150,- for medlemmer, Kr. 250,- for ikke-medlemmer. Kr. 100,- for studenter og barn
Billetter får du hos iSarpsborg, Ticketco og ved inngangen.

2 Replies to “Kristin Hammerseth (fløyte) & Trond Schau (klaver)”

  1. Uten å få oppgitt programmet som skal spilles, ser jeg ingen grunn til å betale 150 kroner for denne konserten med en ukjent aktør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.