JULEORATORIET – Det Norske blåseensemble

SARPSBORG KIRKE LØRDAG 27. NOVEMBER KL.19.00 –
Musikkens Venner får medlemspris (250,- + avgift).

Billetter kan kjøpes i døren og det holder å si at de er medlemmer.

Juleoratoriet

Det blir julestemning fra første tone når Det Norske Blåseensemble med fire fantastiske solister og kor spiller Bachs tradisjonsrike juleoratorium.
Selv om en rekke komponister har skrevet juleoratorium om Jesu fødsel, er det gjerne underforstått at det er Bach sitt som er selve «Juleoratoriet». For mange blir det ikke jul før de får høre korets første, feststemte oppfordring om å «Jauchzet, frohlocket» (rop og gled deg). Å spille juleoratorium er en verdsatt tradisjon for Det Norske Blåseensemble, og i år er det nettopp Bach som står på programmet. Konserten vil bestå av de tre første av verkets totalt seks deler.

Fantastiske solister og kor

Ensemblet får selskap av fire fantastiske sangsolister; Tone Elisabeth Braaten (sopran), Marianne Beate Kielland (alt), Gwilym Bowen (tenor) og Halvor Festervoll Melien (bass). Kirkeparken Videregående Skole er invitert til å være kor, og stiller med 30 sangere. Verket fremføres i Stian Aareskjolds versjon, og med rutinerte Steven Devine som dirigent. Gi deg selv en god start på adventstiden med en høytidsstemt og tradisjonsrik konsertopplevelse.
LES MERE HER:
https://www.dnbe.no/konsert/juleoratoriet/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.