Marianne Beate Kielland – julekonserter

Kjære medlemmer av Musikkens Venner

I disse tider er det krevende – både for utøvere og for publikum – å i mange tilfeller gå glipp av de fantastiske mulighetene vi har til å oppleve julemusikken slik vi helst vil oppleve den i kirker og kulturhus. Men dette året er annerledes, og slik blir også denne adventstiden.
I disse tider pleier jeg å farte Europa rundt på julekonsertoppdrag, men i år tilbringes mye av advent hjemme. Det er fint det også! Men det ga meg også muligheten til å lage en egen adventskalender – via Facebook og Youtube, hvor jeg presenterer en klassisk julesang hver dag. Det er mange vi kjenner fra før, som Es ist ein Ros entsprungen, Regers Maria Wiegenlied og Adams O helga natt. Men hva med Catharinus Ellings Christkindleins Wiegenlied eller Christian Sindings Die heil’gen drei Könige, eller Frederikke Egebergs Julesang – de synger vi ikke så ofte. 
Jeg håper jeg kan bidra til adventsstemnin og gode musikkopplevelser hjemme hos folk, og blir veldig glad om dere kan gi informasjonen videre til medlemmene deres. Adventskalenderen er selvsagt gratis, og strømmes både via Facebook og Youtube hver morgen kl 07. Selvsagt blir de liggende på kanalene, slik at dagens program kan ses når som helst.

Her er lenke til Youtube: https://www.youtube.com/user/bariname

Med meg på adventskalenderen har jeg strålende musikervenner:
Ole Christian Haagenrud – klaver
Nils Anders Mortensen – klaver
Berit Norbakken – sopran
Vegar Sandholt – orgel
Bradley Staubes – klaver

2 Replies to “Marianne Beate Kielland – julekonserter”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.